Το όραμα

...


Η ΙΔΕΑ


Η Tessera στοχεύει να προσφέρει στην ελληνική αγορά και όλο τον κόσμο κορυφαία οργανικά αρωματικά φυτά που καλλιεργούνται στις ιδανικότερες κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες ώστε τα προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα μας να είναι ταυτόσημα της αυθεντικότητας και της υψηλής ποιότητας.

Για να πετύχουμε το στόχο μας, αφιερώσαμε αρκετό χρόνο αναζητώντας τις καλύτερες συνθήκες καλλιέργειας, καταλήγοντας τελικά στην περιοχή των Πιερίων Ορέων, βουνό με εξαιρετικό μικρό-κλίμα και έδαφος όπου ευδοκιμεί περίπου το 25% ολόκληρης της ελληνικής χλωρίδας.

Η οργανική καλλιέργεια πραγματοποιείται από μικρούς πιστοποιημένους παραγωγούς σε υψόμετρο 700 μέτρων με απολύτως φυσικές και παραδοσιακές μεθόδους, χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή μηχανημάτων, τηρώντας παράλληλα αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Έτσι, είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας διαθέτουν αυθεντικό χαρακτήρα και εξαιρετική ποιότητα, διατηρώντας στο ακέραιο τα οργανοληπτικά και θεραπευτικά χαρακτηριστικά τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ


Όραμά μας είναι να διαδώσουμε και να μοιραστούμε μυστικά της ελληνικής γης όπως η διατροφική και θεραπευτική αξία, η απλότητα, η δύναμη και η αυθεντικότητα των αρωματικών φυτών, με σκοπό να συμβάλλουμε στην καθιέρωση ενός νέου τρόπου ζωής που πηγάζει απευθείας από τη φύση και τη μεσογειακή παράδοση.